Om oss

Vi finns i Västra Hamnen på Östra Varvsgatan med havet och den friska luften som närmaste granne. Under veckans vardagar huserar vi i lokaler med rymliga boxar och stora rastgårdar tillsammans med hundar i alla storlekar.

 

Vi lägger stor vikt på hundens trygghet och stimulans, så därför väljer och anpassar vi våra olika hundgrupper med stor omsorg utefter varje hunds individuella behov och personlighet för att få så stabila grupper som möjligt.

 

Vi tar bara emot hundar som är väl socialiserade och inte visar några aggressiva tendenser. Hunden ska även fungera lika bra med både tikar och hanar.

Hos oss på Citydoggis är vårt mål att Din hund ska ha en trygg och kul dag varje dag! Vi är ett stabilt arbetsteam med utbildning och mångårig erfarenhet av olika hundraser och är måna om varje hund och dess förutsättningar.

 

Våra dagliga rutiner ger hunden stimulans, bus, vila, samspel och givetvis massor av kel! Vi bygger relationer varje dag och har minst lika roligt som hundarna.

 

Citydoggis är godkänt av Malmö Länsstyrelse och vi följer Jordbruksverkets riktlinjer och föreskrifter.

Våra dagliga rutiner ger hunden stimulans, bus, vila, samspel och givetvis massor av kel! Vi bygger relationer varje dag och har minst lika roligt som hundarna.

Vilka är vi?

Vi som jobbar på Citydoggis heter Karolin, Sara och Nerma, vi har alla genomfört hunddagisutbildningen, har lång erfarenhet av, och har alltid haft ett stort intresse för hundar och deras beteende.

Vi har även vikarier som kommer in och hjälper till vid behov. Ibland har vi hundälskare som arbetstränar hos oss samt praktikanter från olika gymnasieskolor, oftast med inriktning hund, som finns med som extrahjälp vid sidan av den ordinarie personalen.

Bildgalleri